search icon

Любопитно

Милен Цветков върти две жени

Освен с половинката си Албена, с която има сериозна връзка от 2008-а, водещият е интимен и със засукана девойка на име Ивета.

Освен с половинката си Албена, с която има сериозна връзка от 2008-а, водещият е интимен и със засукана девойка на име Ивета. Възрастовата разлика между двамата е точно 20 г.

Младата госпожица спокойно може да бъде дъщеря на Милен, но този факт не смущавал нито един от двамата. Цветков си позволявал да нощува в квартирата на момичето поне веднъж седмично.

Флиртът между двамата започнал преди около година в студио за красота на бул. „Прага”, където момичето работи като масажистка.

Скоро след това те започнали да се виждат като гаджета. Милен често оставал до затварянето на салона за красота, правейки си маникюр. В това време любимата му се трудела върху други клиенти. След края на работния ден двамата се отправяли към близка кооперация в центъра на София.

Цветков бил изключително горд с младото си завоевание. Той дори водел 23-годишната девойка по служебни купони, без да се притеснява, че така може да нарани старата си изгора Албена.

Ивета също не криела връзката си. Тя се хвалела, че тв водещият я въвел в своя приятелски кръг и я е запознал със звезди от ранга на Мон Дьо. „Боготворя го. Той е най-великият мъж” – споделяла тя.

Хотелиерката Албена вече подозирала, че не е единствената за Цветков и се побърквала от ревност. Нейни познати издават, че преди време тя преровила куфара на водещия и там намерила изключително любопитни артикули. Там журналистът носел отворена кутийка с презервативи, бели тениски, чисти чорапи и няколко ката бельо. Ужасена блондинката вдигнала бесен скандал на Милен. Той отрекъл въпреки неоспоримите улики.

Свързани новини