search icon

Интимно

Андреа се показа по голи гърди

Андреа няма нови песни, но компенсира със секси снимки.

Андреа, която упорито работи в посока да затвърди имиджа си на секссимвол, за пореден път лъсна в социалните мрежи гола.

Но този път нещата тотално излязоха извън контрол и тя прекрачи всякакви граници. Фолкдивата реши да събуди максимално въображението на мъжката част от последователите ѝ, като се снима единствено по изрязани бикини, пише Woman.bg. Андреа прикрива огромните си силиконови гърди, които е оставила да "дишат" на воля и няма дори намек за сутиен или бюстие. Кадърът, който разгорещи мрежата до полуда и можете да видите:

вече има близо 7000 харесвания, а коментарите на възхитените ѝ фенове не спират да валят. Към снимката Андреа не е пропуснала да добави и кратко описание, което този път гласи: "Сексуалността е вашата личност, да бъдете истински, уверени в себе си и да бъдете добър човек". Не всички коментари под снимката обаче бяха положителни. Имаше и потребители, които изразиха по-сурово мнението си, като споделиха, че не виждат нищо истинско в кадъра и че с него Андреа единствено подхранва егото си, като показва изкуствения си бюст.

Свързани новини