search icon

Top stories

Защо Влад подари буркан с жито на Финци?

Финци продължава участието си във "Фермата".

Всеки може да бъде победител във „Фермата“ по bTV, дори да не вземе голямата награда от 100 000 лева.

Литовецът Владислав Симанел си тръгна по-богат от предаването, въпреки че падна на Арената и напусна приключението само две седмици преди финала. С позитивната си нагласа и приятелско отношение той спечели симпатиите както на опонента си - хлебаря Серафим Василев, така и на конкурентите си за голямата награда, и показа какво е да губиш с достойнство и усмивка.

„Доста емоции преживях във „Фермата“, доста неща минаха през главата ми. Най-важното е, че опознах себе си. Опитайте се да виждате позитивното дори в най-лошото“, каза след загубата си участникът, който работеше здраво в стопанството и нито за миг не загуби отличното си настроение в осмия сезон на предаването. След като падна с 5 на 10 от хлебаря Серафим, диетологът поднесе символичен подарък на опонента си - буркан с жито, а двамата се прегърнаха братски. „Може да направиш хляб или каша. Най-важното е да си здрав!“ – каза усмихнатият литовец, който живее в София.

Сблъсъкът между съперниците беше спортсменски, но суров и напрегнат до последната минута. Последната, пета битка, за максимални точки, се превърна в истинско зрелище. Опонентите трябваше да разцепят вертикално поставена талпа, но, преди да се впуснат в двубоя, си пожелаха късмет един на друг. Финци, който се слави с отличните си фермерски умения, развъртя брадвата с лекота, оформи клин, „подостри“ дървото и пръв го свали на земята. Така хлебарят спечели дуела и отчете втора победа на Арената в осмия сезон на „Фермата“.

Свързани новини