search icon

Съдби

Камелия: Влюбих се от пръв поглед

Камелия е вече над четвърт век с Цветин.

Камелия разтърси мрежата с емоционално признание.

Тя се обясни в любов на приятеля си Цветин. "Честита годишнина, любими мой. 25 години заедно във всичко. Ти си мъжът, който ме кара да се чувствам истинска жена. Влюбих се в теб от пръв поглед. Благодаря ти за всичко, което си. Благодаря ти, че правиш живота ни невероятно преживяване. Обичам те", написа певицата в социалните мрежи.

Разбира се, последваха много поздравления от почитателите на звездата на фолка и от колеги. "Честит ви юбилей, прекрасници", написа Поли Генова. "Честита годишнина! Бъдете здрави и много щастливи! ", включи се Михаела Филева. И с двете певици Камелия бе рамо до рамо в "Гласът на България", но после бе заменена от Галена.

Бившата пайнерка винаги е изтъквала приноса на мъжа, с когото са заедно вече над 25 години, не само в развитието си като личност, а и в кариерата си. Двамата са имали трудности, но именно преодолявайки ги, се уверили, че са един за друг. Най-същественото им преоткриване се случило след година раздяла. Живеели отделно, но се виждали постоянно.

„Разбрах, че това е моят човек”, сподели Камелия за този момент от връзката си с Цветин. Чалга дивата се убедила, че Цветин е половинката й – и визуално, и като характер, като поведение, всякак.

Свързани новини