search icon

Интимно

Хора на Джизъса тормозят Златка в инстаграм

Златка Райкова редовно говори с фенове.

Подставени лица на Благой Георгиев тормозят Златка Райкова, видя Hotnews.bg.

Плеймейтката вече всяка седмица отделя време, за да говори със своите последователи, но сред тях не липсват такива, които симпатизират на бившия й. Тази неделя Райкова бе нападната, че не дава малкия Благой на бащата, както и че е ниска. Преди време пък я критикуваха, че силиконът й е разместен и гърдите-криви. Самата Златка потвърди, че има въпроси, на които не отговаря, защото минават границата на добрия тон, а очевидно те идмат от хора на Георгиев.

Плеймейтката помоли хората първо да мислят преди да питат. "Хайде да помислим преди да пишем", посъветва тя. И отсече: "На моето дете баща не му липсва". "Някакво задоволстло ли имате, ако съм ниска? Или пък ако съм висока, носък ще ми е голям", коментира тя.

Що се отнася до грижите за малкия Благой, когото вече наричат Боби, Златка призна, че годеникът й е изклъчително педантичен. Именно той водил на детска градина момчето, а вечер тя го приспивала с приказка. Явно Райкова е твърдо решена да изтрие името Благой от живота си и затова нарича момчето си Боби.

Свързани новини