search icon

Интимно

Благородно Златка не коментира развода на Благо

Златка отговаряше на въпроси предимно за бебето.

Както всяка седмица и тази Златка Райкова отговаря на въпроси на свои следовници. Тя обаче не коментира бомбата, която новата жена на Джизъса хвърли, видя Hotnews.bg.

Припомняме, че Полина съобщи преди Великден, че ще се развежда с Благой Георгиев само година след подписа. Заради втората си жена, бившият футболист заряза Райкова и общия им син и днес със сигурност Златка има повод да тържествува. Тя обаче не обели и дума по въпроса, макар че въпроси едва ли са липсвали.

Този път сексапилната блондинка, сподели отговорите на някои въпроси, свързани с втората ѝ бременност и не само, зададени ѝ от феновете. В един от тях изкусителката признава, че не е планирала второ дете, но и че все пак е запазила някои неща от първородния си син, които ще даде на малкото му братче. Златка и Карен очакват син. Това станя ясно на парти в края на миналата година, на което с помощта на цветни балони Райкова разкри пола на бебето.

Райкова отговори и на въпроса има ли неща през живота ѝ, за които е съжалявала. Тя не скри, че такива има, но допълни, че „след това успехите ѝ са били по-сладки“. Явно тя е наясно с максимата, че отмъщението се сервира студено.

Свързани новини