Полина отговаря на въпроси на свои фенове в инстаграм, които логично се интересуваха от мнението на брюнетката за играта и представянето на Благо в нея. Жена №2 на Джизъса призна, че не е гледала част от епизодите, защото бе в Истанбул. Какво прави в Турция тя предпочете да не разкрива, видя Hotnews.bg. Това не й попречи да ухапе Татяна, която както вече стана ясно пере бившия футболист, както и всички останали мъже оат племето.

"Все някой трябва да свърши мръсната работа", коментира Поли и даде да се разбере, че въобще не се притеснява от жените в "Сървайвър". Тя сподели още, че не е била против Благой Георгиев да влезе в предаването, защото "всеки трябва да прави това, което го влече".

Полина отново повтори, че не чака дете и подобно щастливо събитие няма да се случи скоро.

В "Сървайвър" Татяна отново показа, че е напълно излишна, като не се справи с играта, а после се разрева, за да привлече съчувствие. Дори Благой се ядоса на представянето на фолкаджийката, но внъпреси всичко коалицията между двамата не се пропуква. Бившите любовници се радват на подкрепата на баджанака на Благо, който също защитава Татяна.