search icon

Съдби

Мъжът на Белослава отрича за развод

Белослава години наред бе на гребена на вълната.

"Не се развеждаме с Белослава.

Това са пълни измислици!" Това обяви пред "България днес" съпругът на певицата Евгени Йонов. Художникът припомни, че двамата са заедно 27 години, и си пожела още толкова да бъдат рамо до рамо. В четвъртък се появиха писания, че двамата се разделят.

"Не знам кой ги пуска тези слухове и с каква цел. Може би защото сме известни", допълни Йонов. "С Белослава сме много сплотени. Никога пред нас не е стояла перспективата за развод. Нито аз имам някаква нова жена, както написаха някои таблоиди, за която съм припирал да се женя, нито съпругата ми има някаква връзка. Истината е, че сме изключително задружни и сега сме заедно на море", сподели мъжът на поп звездата.

През смях той разказа още, че не за сефте го развеждат с половинката му. "Преди 10 години пак писаха, че се разделяме. Не познаха. Днес вероятно историята с шофирането на Белослава отново е задвижила фантазиите им", убеден е художникът.

Да си припомним, че навръх рождения си ден, Белослава отскочи до близкия денонощен магазин и беше спряна от полицейски патрул, където дрегерът отчете 1,25 промила алкохол. По това време съпругът е бил в чужбина. Това обяснява защо художникът бе лаконичен пред медиите, които успяха да се свържат с него за коментар на ситуацията. Белослава страда, че не успя да запази брака си. С Евгени и преди са имали трудни моменти, разделяли са се за кратко, но този път не успяха да се закрепят, пише още "Уикенд".

Свързани новини