search icon

Top stories

Уволниха майката на Христо Живков 4 месеца след смъртта му

Христо Живков почина след тежка битка с рака.

Майката на покойния актьор Христо Живков остана без работа.

Родителката на починалия преди 4 месеца - Ема, е уволнена от Би Ти Ви. Близо 12 години майката на звездата от "Страстите Христови" работи в предаването "Преди обед".

"Търся си работа. 4 месеца, след като синът ми почина, ме съкратиха. Доколкото знам сме 5 души от "Преди обед". Бяхме на граждански договор, така че винаги могат да правят с нас, каквото си поискат. Устният аргумент за моето махане е, че съм стара. И трябва да се дава път на младите. С тези мой думи не се оплаквам. Не искам даром пари", споделя в социалната мрежа майката на Христо Живков - Ема, цитирана от "България днес".

Христо Живков опича на 1 април на 48-годишна възраст. Той си отиде от този свят в болница в Санта Моника, защото в последните години живееше в Лос Анджелис с жена си. Христо Живков получава известност с участието си в италианския филм на режисьора Ермано Орми "Занаятът на оръжията" през 2001 г. Три години по-късно изиграва ролята на Йоан Богослов във филма на Мел Гибсън "Страстите Христови". През 2006 г. играе в италиански телевизионен сериал. През 2016 г. участва и в българското издание на Vip Brother.

Свързани новини