search icon

Top stories

Изгониха унизително селската кметица от Hell's Kitchen

Магдалена Динкова

Двойна елиминация беляза епизода на Hell's Kitchen.

Първата изгонена от Шеф Виктор Ангелов по време на вечерната резервация беше Мисис Баба - Магдалена Динкова. Причината бяха поредица от грешки, а в черешката на тортата се превърна опитът ѝ да приготви салата в тиган. Селската кметица бе унизена, защото трябваше да премине с куфара си, който едвам пренесе през стълбите, през кухнята и ресторанта. В него нямаше място за нелепата бална рокля, с която се появи в първата вечер на предаването и тя висеше отвън, заедно с палтото с шевиците, видя Hotnews.bg.

Надпреварата за голямата награда от 100 000 лева напусна и провокативната Владимира Влахова. Актрисата във филми за възрастни разочарова шеф Ангелов с представянето си в кухнята и той я изпрати у дома в Барселона. Така отборът на жените остана с двама участници по-малко в рамките на само една вечерна резервация.

Конфликтите в червения отбор оказват влияние и на представянето на играчите в кухнята. Хоби готвачката Полина и собственичката на ресторант Чимидова влизат най-често в словесни престрелки помежду си, а напрежението между лидерката Никол, безпардонната Светла и самоуверената Камелия също ескалира. Докъде ще доведе разделението в женския отбор? Кой ще е следващият елиминиран участник? Гледайте новите епизоди на Hell's Kitchen 6 във вторник, сряда и четвъртък от 20:00 ч. по NOVA..

Свързани новини