search icon

Top stories

Джей Ло и Бен разделени още от март

Дженифър Лопес и Бен Афлек

Дженифър Лопес пусна в своя Инстаграм музикалното видео към Cambia el Paso от 2021 г., песен, на която тя е съавторка.

В парчето се пее за поемането на контрол и промяната на собствените обстоятелства.Почитателите на Джей Ло веднага откриха скрито послание към Бен Афлек в текста на песента. „Животът ѝ сега е по-добър без него… тя не се нуждае от никого, за да бъде добре / Тя не се проваля, тя не се проваля.“ - гласи той. Друг стих включва текста: „Той не заслужава да я държи в ръцете си“.

Загадъчната публикация идва след бомбастичната новина, че бракът на Лопес с Афлек е „приключен от месеци“. Вътрешният човек, близък до двойката, разкри пред Page Six, че двойката всъщност е „разделена от март“.Миналата седмица пък беше съобщено, че двойката разпродава произведения на изкуството от имението си за 60 милиона долара в Бел Еър, Калифорния. Къщата беше обявена за продан за внушителната сума от 65 милиона долара миналия месец.Page Six твърди, че артикули като картини и „други предмети“ са били разпродадени на колекционери в началото на месец юни.

Джен и Бен не са били виждани на публично място заедно от 2 юни, когато бяха щракнати да се целуват сконфузно по бузата на баскетболния мач на сина на актьора Самуел в Лос Анджелис. Преди време сп. People съобщи, че Афлек е събрал последните си вещи от общия им дом, когато Дженифър е била на почивка в Италия миналия месец. Звездите вече не живеят заедно. Джей Ло живее в имението им за 60 милиона долара в Бел Еър, Калифорния, докато Афлек в момента е под наем в жилище за 100 хиляди долара на месец, разположен близо до дома на бившата му съпруга Дженифър Гарнър.

Свързани новини