search icon

Top stories

Безгранична наглост Диона издържа без инстаграм само 10 дни, върна се баш когато забраниха продукта й

Диона

Само преди десет дни певицата Диона, която няма нито един хит, но пък сътворява скандали в изобилие, се зарече, че излиза от социалните мрежи.

Тогава тя беше категорична, че иска да остави българите да разсъждават върху важните теми. „САМОКАНСЕЛИРАМ СЕ за неопределен период от време. В държатата предстоят важни държавни дела и политически събития с огромна значимост за обществото. Обърнете внимание на тях!“, обяви фолкаджийката на 29 август в разгара на скандала с енергийния прах, която тя рекламира. Днес ромката се показа от леглото си, от където явно смята да разсъждава върху важните държавни дела и политически събития отсега нататък, видя първи Hotnews.bg. Появата й обаче съвпадна с решението на председателя на Комисията за защита на потребителите (КЗП) Мария Филипова да разпореди незабавно и ефективно изтегляне от пазара на Wildkraut Energy Sniff и Sniff Bull Energy Dust- продукти, които представляват алтернатива на енергийна напитка и се приемат назално, чрез вдишване през носа.

Филипова апелира към всички потребители, закупили тези продукти, да преустановят незабавно тяхната употреба, както и призовава всички търговци да преустановят продажбата и да изтеглят от търговската мрежа тези опасни за здравето продукти, допълват от Комисията. При избухването на скандала от министерството на здравеопазването съобщиха, че продуктите "енергиен сниф" и "алтернатива на енергийни напитки" не са разрешавани от МЗ. Първоначално Диона го играеше смела и дори заяви в интервю за bTV, че би препорачъла на майка си енергийния прах, защото тя и без това пие по 10 кафета на ден. След масово вълна на възмущение Диона реши да се оттегли от инстаграм, но явно сега е размислила, защото е готова за нови подвизи:

"Има много хора, които ме подкрепят, разбират, харесват, и на които им липсвам в публичното пространство! Благодаря ви за всяко съобщение, всяка мила дума и за подкрепата! Очаквайте нови проекти от мен, съвсем скоро".

Свързани новини