search icon

Звездите

Галена млъква заради операция

Галена

Галена заминава за чужбина, където ще претърпи операция на гласните струни.

Певицата не разкри подробности за интервенцията в интервю за Нова телевезия, като се задоволи да каже, че е твърде отдадена на работата си и се раздава заради купона. Тя уточни още, че ще трябва да мълчи две седмици след операцията, което е добре дошло за нейните двама сина, вече ученици. Преди да легне под ножа, тя участва в новото предаване "Пееш или лъжеш" с водещ Димитър Рачков. Hotnews.bg припомня, че фолкаджийката получи покана да се включи в него директно от комика на сцената на друго негово предаване "Като две капки вода".

Тази покана стана повод за писания, че тя ще бъде част от имитаторите в Капките, но очевидно певицата не прави големи планове за бъдещето и чака изхода от интервенцията. Шоуто за имитации се радва на рекорден рейтинг, но Халваджиян допусна, че и неговият край ще дойде. Преди време той сам съобщи доста неприятна новина, че иде краят на „Капките“. Той твърди, че едно от условията на лицензоиздателя е участниците да бъдат популярни звезди. Вече му става все по-трудно да събира участниците защото повечето са се извъртели, а останалите не са готови да се впуснат в такова приключение.И тази година той се е видял в чудо с попълването на участниците. Тази новина разочарова зрителите, които вече 12 години се забавляват с „Като две капки вода".

Галена изкарала семейно лятото, като позволила на двамата си сина всякакви морски приключения. Тя обаче се въздържала от тези активности в аргумента, че е стара.

Свързани новини