search icon

Любопитно

Дзами запали скандал: Жената трябва да се грижи мъжът да е нахранен, чист и задоволен

Дзами

Сексистки скандал избухна в лагера на „Нумеролозите“ на „Островът на 100-те гривни“ в епизода, който бе излъчен вчера.

В неговата основа са Дзами и Петя, които нажежиха до краен предел не само обстановката с кемпа, но и социалните мрежи. Зрители цял ден спорят кой от двама или дали въобще някои от тях е бил прав. В основата на караницата бе тръговецът и инфлуенсър Дзами, който се ядоса, че жените в отбора не се включват в общите дейности и единственото, което правят е да пържат банани сутрин и да приготвят чай. Той бе категоричен, че отдавна е предвидил неизбежното разделение между мъже и жени в лагера и изрази мнение, че напрежението идва от дамите.

Тенисистката Петя, която с влизането си в риалитито обяви, че има връзка с жена, обаче не му остана длъжна и директно го обвини, че се прави на кавалер само пред камерите. Дамата даде и пример как пред камерите, когато го снимат, показва коренно различно лице от това, което е в лагера. Вбесен, Дзами си изпусна нервите и нарече своята опонентка л*сбийка.

„Какво да се карам с някаква турбо филмирана л*сбийка? Нали се сещаш на какво прави приятелката си? Сигурно я мачка! Тя е шефът вкъщи!“, избухна той, вбесен от коментара на спортистката.„Ролята на жената е да се грижи мъжът да е добре нахранен, изчистен и задоволен. Ролята на мъжа е жената да е сигурна, да има какво да яде и да изглежда добре“, обяви той.

Петя в първия момент трудно преглътна тази обида и избухна в сълзи. Тя обаче върна самообладанието си и малко по-късно успя да поговори с Влади, който зае страната на Дзами в спора. Двамата постигнаха съгласие и страстите се охладиха, след като и Дзами се извини. Поне в предаването, понеже във във Фейсбук страницата на риалити шоуто ври и кипи заради скандала.

"Дамян не трябваше да се извинява на тази филмирана лезбийка. Тя направи интригата и скандала и после се прави на жертва", пише зрител, които очевидно има проблеми с правописа. Друг пък смята, че извинението е било фалшиво и само за да гарантира имиджа на Дзами. "Мисля, че беше искрен! То никой не изцяло черен или прекалено бял.Просто той събра доста негативи и ще трябва да се постарае да покаже светлата си част", опонира трети, видя Hotnews.bg.

Свързани новини