search icon

Съдби

Ето я Биляна Гавазова като булка

Биляна Гавазова

На 43 години бившата водеща на bTV Биляна Гавазова се омъжи за бащата на детето си.

На сватбата бяха много от бившите лица на bTV, но много малко настоящи служители в медията. Бившата водеща на спортните новини Елена Яръмова бе с мъжа си Алекси Сокачев, Сегашната програмна шефка в БНТ Валя Гиздарска, която 12 години бе директор Актуални предавания в първата частна телевизия, също бе сред гостите. Липсваха обаче бившият екранен партньор на булката в сутрешния блок Златимир Йочев, както и някои от сегашните шефове. Гавазова изненадващо напусна bTV преди две години, като първо бе в дълга отпуска.

Тя може да се похвали с 11 години стаж в първата частна телевизия, припомня Hotnews.bg. След като си тръгна, Йочев води сам сутрешния блок известно време, а от мината година до него седна Мария Цънцарова. Гавазова пък направи собствена рекламна агенция. Съпруга си - бизнесмена Тодор Христов среща преди двадесетина години в родния Шумен при доста необичайни обстоятелства, на погребение на общ приятел. Не си обръщат кои знае какво внимание. В началото на 2014 г. се срещат отново и този в път любовта ги връхлита. В онзи период Биляна е наранена от току що преживяна раздяла и е твърде подозрителна към ухажванията на шуменеца.

Тодор обаче е търпелив и не след дълго успява да покори сърцето на съгражданката си. Година по-късно стават родители и на малкия Алек.Днес с ръка на сърцето Биляна признава, че се чуваства късметлийка, но не заради славата, от чийто плод е успяла да вкуси, а най-вече заради семейството си.

Те са най-голямата ми слабост и най-големият ми страх е да загубя някого от тях“, казва Гавазова и определя Тодор като „най-добрия мъж на света“. „Той постоянно ме изненадва, защото е много грижовен. Най-ценното е, че винаги мисли за това как се чувствам, дали съм изморена... Тази грижа и мисъл за мен ми дава страхотно спокойствие", благодарна е на съдбата журналистката.

Свързани новини