Триото "Сахара", което вече завладява меломаните в цял свят с хитови парчета, носи гореща българска следа. Попофолк дивата Андреа поднесе поредна изненада на феновете си, като заедно с румънската звезда Кости тайно подготви музикален проект на английски и с рапирането на ямаеца Ленъкс Браун - Бупи (нашумял в Холивуд като дубльор на Уесли Снайпс) излязоха на световния пазар като група "Сахара". Първото им английско парче, по чиято българска версия "Избирам теб" феновете вече полудяха, се нарича "Tialle". Андреа вече засне клипа с версии на двата езика, а премиерата му ще е до броени дни.
Дуетът Андреа - Кости съвсем скоро влиза в студио, за да запише първия си албум с парчета на английски език. Със старта на новия проект, който ще даде сериозна и дълго чакана заявка за пробив на български изпълнител на световната музикална сцена, Кости стана официален продуцент на Андреа извън границите на страната.

Междувременно, изпълнителката на хита "Само мой" усилено подготвя и нови български песни. В началото на лятото ще е готов и вторият й самостоятелен албум. Приятелката на боксьора Кубрат Пулев готви изненада и за годишната церемония на сп. "Нов фолк".