Ивайла Бакалова отново ще има възможност да се види с бившия си Съквартирант Емил Кошлуков. Срещата им е на по вино, само дето няма да е интимна вечеря на свещи. Просто двамата имат специална мисия от VIP Brother.

Винпром Карнобат са се заели със задачата да направят специално вино, което впоследствие да бъде разиграно на търг. Парите, естествено, ще бъдат дарени за каузата на VIP Brother. А ролята на Ивайла и Емил е да бутилират уникалната напитка, пише "Блясък".  

Ивайла Бакалова и Емил Кошлуков ще бъдат подкрепени и от Мария Гроздева, която вчера се спаси от елиминация, след като събра близо 30 000 лева. Специално за поставената им мисия Съквартирантите са решили да направят купажно вино - комбинация от Каберне, Мерло и Сира. Изборът на ВИП-овете се паднал именно на тези три сорта, тъй като от съчетаването им се получават много богати и ароматни вина. Накрая звездите сами ще изберат най-подходящия „микс".

В неделя предстои и второто живо предаване от арената до Къщата. Този път битката между Съквартирантите се казва „До Чикаго и назад." Изпитанията за ВИП-овете ще са свързани с битието на Запада.