Дългоочакваното завръщане на Галена на музикалната сцена, след раждането на сина й Стефан, вече е факт. Първият концерт на обичаната певица бе на светлия християнски празник Вяра, Надежда и Любов - 17 септември.   

Многобройните фенове на Галена в цялата страна с нетърпение очакват срещата си с нея в диско-клубовете в страната. Едни от първите, които ще имат възможността да се веселят с нея, са почитателите й в луксозен СПА-хотел в Девин, съобщава .

В полите на Родопите изпълнителката ще бъде част от мини ТВ-сериал, защото ще участва в снимките на две предавания. Галена ще разкрие пикантни подробности от личния си и професионален живот пред екип на новото предаване на "Планета" ТВ - "Звездно".

Интересни моменти от срещата с Галена очакват зрителите на музикалната телевизия и в предаването "Това е България". Певицата ще се превъплъти в ролята на гид и ще разкрие своите любими кътчета в Родопите. Галена, която вече влезе във форма след раждането, ще издаде и как е възстановила своята перфектна фигура.