Не само в „Ергенът“ се развява бельо по телевизора, видя Hotnews.bg. В предаването на Натали Трифонова COOLt също главна роля бе отредена на мъжките гащи на влогъра Асен Кукушев, който коментира най-важните действия в сеирджийското шоу. Той подари своите гепардови боксерки на гостуващата в студиото Габи, която пак надълго и широко разказа, че й предстои сватба с погребален агент. Кукушев разкритикува Виктор, че седял безучастен, докато Бонбонова си сваля гащите пред него,вместо да върне жеста и да й подари своите.

Тъй като Бонбонова все още не може да дава интервюта, защото не е напуснала „Ергенът“, Кукушев подари гащите си на Габи, а водещата Трифонова се засегна, че е забравена и поиска и бельо за себе си. Щедрото размятане на долни гащи в обедните часове буди най-малкото недоумение, но формално не е нарушение на закона и СЕМ няма как да накаже Би Ти Ви. Габи предизвика и друг скандал, като се обясни в любов на Владимир Путин, който е всекидневно критикуван заради войната в Украйна.

Водещата на COOLt бе подготвила и игра за скандалната участничка - да избере между известни мъже. Победител се оказа не някой друг, а самият руски президент, въпреки че в играта бяха още Меси,Роналдо, Клуни, Пит. “Аз съм влюбена от малка в него”, добави Габриела