Откакто Алекс Енева стана снаха на продуцента Маги Халваджиян, тя не спира да обикаля светя с мъжа си Бебо. Дълги години семейството предпочиташе Малдивите за бягство от българската зима, но днес фамилията откри Шри Ланка. Бившата адреналинка, която роди две деца, се наслаждава на приказна ваканция в луксозна вила със собствен басейн на острова, разположена на свещено място, видя Hotnews.bg.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@allexandra_amorr)

Град Канди, в който са отседнали известните нашенци, е вторият по население град в Шри Ланка след столицата Коломбо – с население от 100 000 души. Канда в превод означава "планина", а местното название на града е Маха Нувара - Великият Град. Той е основан през XIV в. от крал Викрамабаху III.Канди е зелен царски град, свещеното сърце на Шри Ланка, разположен край спокойно изкуствено езеро, скътано в долината между тропическите хълмове.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@allexandra_amorr)

Тук сингалските царе се съпротивлявали в продължение на векове срещу португалците, а след това до 1815 г. – и срещу британците. Най-ценното им съкровище било,и все още е, зъбът на Буда, за който легендата гласи, че бил спасен от погребалната клада в Индия през 543 г. пр.н.е, а след това внесен тайно в Шри Ланка през 4-ти век сл. Хр. в косите на една принцеса. Вярвало се,че който притежавал зъба, имал и божественото право да владее тази земя. 

Явно Алекс зарежда батериите, преди да се върне на работа в семейната фирма. Тя отговаря за танците в "Като две капки вода", чиито сезон чакаме през февруари.