Лили Иванова изнесе първия от общо трите концерта в София и изненада публиката с подаръци- ключодържател и флашка със своите инициали. Ключодържателят е във форма на сърце и е сребрист, сърцето е в червен цвят, а инициалите на Лили са бели. Флашката е в сребристо и бледорозово. За разлика от студа, който бра на концерта си във Велико Търново, този път зала №1 на НДК бе отоплена и Иванова излезе в мини рокля, без да се страхува, че ще настине.

Нямаше проблеми и със звука и красивото осветление - за които Лили не пропусна да благодари на Антоан Хадад и Ангел Попов. "На вас ви в лесно, но аз се вълнувам" , сподели певицата със софийската публика, пред която ще излезе още два пъти-днес и утре. Залата бе почти пълна, като свободни места имаше по балконите и в двата най-странични сектора. С огромни букети се отчетоха маса известни българи, сред които президентът Румен Радев и бившият здравен министър Костадин Ангелов.

На концерта Лили Иванова представи 15 песни. На "За тебе бях" публиката бе на крака и така остана до края, пеейки със своята любимка "Щурче", "Детелини", "Панаири". През последните години няма концерт на Лили без "Присъда" и изпятото с много любов откровение: "Последната ми дума ще е песен". Финалът на вечерта бе с "Предупреждение" - песен, с която пред време певицата откриваше концертите си. Хитът от едноименния албум излиза през 1980 година. "Вие сте перфектни, благодари в края на концерта" на публиката си примата.