Телевизионерът-политик Слави Трифонов е подготвил предизборен удар с привличането на култова фигура от екрана в редиците на своята "7/8 ТВ", шушука се сред екипа на Дългия. Става въпрос не за друг, а за ексцентричния блондин Къци Вапцаров, който от известно време води усилени преговори за завръщане на екран в кабеларката от "Левски Г". Според запознати пазарлъкът е на финалната си права и е въпрос на дни Слави и Къцамун да си стиснат ръцете и да подпишат договор.

Трифонов напоследък събира в телевизията си изпаднали от професията стари муцуни като Крум Савов и Вапцаров ще е поредното "звездно" попълнение в екипа му. Все още не е ясно какви точно ще ги върши Къци в "7/8 ТВ", но се говори за възраждане на емблематичното с изцепките си детско шоу "Кой е по-по-най". За никого не е тайна, че егоцентричният бивш водещ на "Супершоу Невада" смята телевизионното си отроче за гениално и се хвали наляво и надясно с милионите гледания в ютюб, без да прави сметка, че те 99% се дължат на неадекватните му и комични изцепки.

"Жалко и тъжно е, че телевизиите у нас отказват да инвестират в детски продукти. Това е и обидно към младите семейства, които са една прекрасна публика", неведнъж се е жалвал Къци в последните години, цитиран от Lupa.bg