search icon
search icon

Слави залюби копие на Мартина! (Снимки)

Слави Трифонов отново е влюбен. Новата му тръпка е на 19 години и се казва Ева Карамфилова

Слави Трифонов отново е влюбен. Новата му тръпка е на 19 години и се казва Ева Карамфилова, пише „Всеки ден".

Младата девойка е студентка специалност „Театрознание" в Нов български университет. Двамата се запознали съвсем официално преди около седмица, когато мацката се появила в конкурса „Магаданс - стани една от нас".

Състезанието търси нова балерина титулярка, след като бившата половинка на Дългия Мартина Огнянова бе „помолена" да напусне след раздялата си с учиндолеца. Двамата скъсаха, защото танцьорката бе хваната да кръшка с инструктора си по бокс Коко Колев.

*Мартина Огнянова

„Ева се държеше странно спокойна на кастингите. Около нея момичетата се суетяха, тя сякаш беше уверена, че Трифонов ще хареса точно нея. Като излезе пред журито, тя си говореше със Слави толкова спокойно и усмихнато, все едно се познават от доста години", цъкат с език хора от екипа на Дългия. Естествено, тя веднага впечатлила шоумена.

Освен липсата на комплекси обаче Слави явно е харесал и друго у Ева. При вглеждане в нейните снимки човек лесно може да забележи, че тя е подмладено копие на доскорошната му любов Мартина.

*Ева Карамфилова

Джипът на Трифонов вече два пъти е бил забелязван да взима блондинката от блока й в Студентски град и да я кара до сградата, където се провеждат кастингите за нови балерини. Водещият не иска и да знае, че момичето е на 19, а той може да й бъде баща със своите 48 лазарника. Влюбените гълъбчета се срещат всеки ден, а ако нямат възможност, си говорят по телефона с часове, разкриват запознати. „Ще видим дали това ще се окаже мимолетна авантюра, или съзнателна дълга връзка. Слави май здравата е лапнал по нея", коментират в медийните среди.

*Слави Трифонов

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари