Изгората на Слави Трифонов била много страстна и разкрепостена в леглото, говорят запознати с интригите в шоуто.

Мартина се проявявала като огън момиче не само на сцената, но и в леглото и давала всичко от себе си, за да превърне в реалност сексуалните фантазии на човека до себе си.

Самият Борис Солтарийски се похвалил пред приятели за креватните умения на танцьорката, която беше негово гадже, преди да се хвърли в обятията на Дългия.

Мълвата за секс машината Мартина бързо стигнала до ушите на учиндолския шоумен и той решил да провери на практика дали отговаря на истината. Оказало се, че е точно така. Танцьорката била истинска фурия в леглото и демонстрирала на Слави завидни сексуални умения, от които той останал без дъх и без думи. Водещият толкова се впечатлил от креватната гимнастика, която му приложила балерината, че решил да задържи опитната мадама за себе си.

Говори се още, че Мартина се стараела да му угоди на всички капризи и винаги го изненадвала с нови техники в леглото. Трифонов бил изключително доволен, че най-после е открил жената, която да го задоволява напълно и с която ''нещата винаги да са на шест", пише lifestyle.bg.

Дългия толкова е хлътнал по нея, че я гледа като писано яйце и задоволява всичките й капризи. Според слуховете Слави вече е решил да направи Мартина своя съпруга и майка на децата му.