Като редник пред старшина козирува македонката от „Гласът на България“ на Иван Лечев. Калина Велковска отдаде чест на треньора си, сякаш е в казармата, а не в музикално шоу. В отговор, рокаджията също се изпъна като струна, вдигна ръка до слепоочието си й отвърна на поздрава й. Преди да покаже военна дисциплина, Калина предизвика фурор със секси изпълнение на легендарния хит на Принс „Кiss“. Експресивната комшийка, която е подгрявала „Whitesnake“, се плъзна съблазнително около стойката на микрофона и прикова публиката с дрезгавия си тембър.


Впечатляващото представяне й осигури място във финалната тройка, с която Лечев ще атакува победата. Освен на македонката, китаристът ще разчита на художника-рокаджия Георги, който се осмели да се качи на сцената въпреки тиковете си. „Мечтата ми е дам пример на моето дете - как да постига целите си, когато има мечта“, призна 43-годишният варненец. Най-големия комплимент за представянето си в шоуто Георги получи от Михаела Филева, която призна, че той е мъжът, когото е преследвала най-много в живота си.

„Никога в живота си не съм се борила толкова за мъж, колкото за теб! А ти все ми отказваш!“, оплака се поп звездата, след като участникът избра Графа на кастингите на тъмно, а по време на кражбите предпочете да продължи с Иван Лечев. „Жесток си, Жоро! Ако стигнеш до концертите на живо, ще пускам SMS-и и за теб, освен за финалистите в моя отбор“, обеща му Михаела, с което изуми колегите си в журито.


Опитния Пламен Бонев също продължава към финала. 41-годишният артист използва опита си като четвъртфиналист в „Гласът на Финландия“ и безапелационно се превърна в едно от най-силните оръжия на Иван Лечев за концертите на живо. С парчето „Make you feel my love“ Пламен спечели публиката и журито, отстранявайки от класирането македонския Бари Уайт – Алмир Исмаили. Тримата продължават към финалните концерти на живо в шоуто. „Два пъти съм печелил това шоу и много ми хареса. Искам пак да го спечеля!“, коментира избора си китаристът на ФСБ.

Снимки:bTV