Броени дни преди големия концерт по случай 25-ия рожден ден на радио „Веселина“ една от звездите в него – Галена, разкри в интервю за вестник „Телеграф“, че репетициите вече са започнали. „Основно ще залагаме на живото пеене. Както знаете, аз много обичам и шоуто на сцената, но при наличието на толкова музиканти и музикални инструменти няма да се разпростирам с декори и множество балети. Подготвила съм най-големите хитове през годините. Песни, които не съм пяла отдавна, сега ще прозвучат“, споделя певицата.


Тя издаде още, че ще изненада публиката с гост, който ще й партнира в едно от изпълненията й. А с българските си колеги, които също ще участват в концерта – Азис и Цветелина Янева, са решили да изпеят заедно една народна песен.
С чуждестранните си колежки – Пеги Зина и Цеца, Галена не се познава лично, макар че са пели на няколко празненства и сватби на българи. Тя самата е била на концерт на Пеги Зина преди повече от 10 години в Гърция. „Бях супер впечатлена, тогава бях малко дете. Може би съм била на 13-14 години и наистина дълго време след това говорих за този концерт“ разказва звездата на Пайнер.
В тричасовия музикален спектакъл на 22 февруари в зала „Арена Армеец“ ще вземат участие Берковската духова музика, Оркестър „Орфей“, Цветелина Янева, Галена, Пеги Зина, Азис и Цеца Ражнатович.