Актьорът Явор Бахаров е влюбен до уши в своя колежка. Звездата от „Стъклен дом” хлътна, а изгората му е новата звезда от „Скъпи наследници” Рая Пеева.

Двамата посрещнаха заедно Свети Валентин, а кадърът им предизвика доста смях сред техните почитатели. Двойката бе засечена заедно още през миналото лято, но съвсем наскоро актьорът разкри, че е луд по колежката си.

„Явор е в рая”, шегуват се приятели на двойката по повод последната им обща снимка. На фотоса, озаглавен „неделна сутрин”, двамата изглеждат по-влюбени от всякога, а клюката гласи, че дори вече живеят заедно.

Бившият брадър и младата актриса се запознали благодарение на общи приятели.

„Рая и Явор са си лика-прилика. И двамата са щури и непокорни. След старта на „Скъпи наследници”, Рая я залива първата вълна на славата с хубавите и лошите нюанси. Явор мира през това преди години и сега й е опора и много я подкрепя”, разказва тяхна близка.

Красивата Рая завършва НАТФИЗ в класа на Здравко Митков през 2014 година, а през 2015 става част от трупата на Младежкия театър. Пеева е носител и на наградата „Икар” 2012 за дебют.

Двойката няма планове за сватба, но връзката им определено е сериозна. В едно от последните си интервюта, Явор признава, че още му е рано за сватба, но си живее добре с жената до себе си.