Мария Силвестър май само на пръв поглед изглежда над нещата, а всъщност е безкомпромисна и готова да минава през трупове, особено когато става въпрос за кариерата й.

Тя е причината Наталия Симеонова да остане без работа, говори се усилено из Би Ти Ви. Госпожа „Море от любов" била поканена да води ново шоу там, но в последния момент я уволнили заради дългокраката бивша манекенка.

Този телевизионен сезон в Би Ти Ви тръгва неизлъчваното досега предаване „Бригада Нов дом". Както „Всеки ден" първи писа, в шоуто ще се правят ремонти в домовете на бедни хора, които по някакъв начин са поставени в неравностойно положение - имат увреждания, грижат се за болни хора и т.н. Това ще бъде нещо като „строителен" вариант на воденото от Наталия Симеонова шоу „Предай нататък", което беше спряно в началото на 2016-а, издадоха хора от Би Ти Ви. В новата поредица социалната тема ще върви ръка за ръка с ремонтите, които ще се правят благотворително.



Логично било като домакин на новото предаване да поканят Наталия Симеонова. Тя от години се счита за едно от лицата на благотворителността в България, като в същото време социалните предавания са й запазена марка. Освен това Би Ти Ви не искали да я губят като една от своите емблеми, затова още от спирането на „Предай нататък" се чудели какво ново шоу да й намерят, за да остане в канала. „Те и без това изгубиха много от лицата си, пазят си поне тези, които все още имат желание да работят при тях", коментират телевизионери.

За да подготвят почвата за новото предаване, Наталия Симеонова даже беше поканена като коментатор в „Преди обед" още преди да обявят новия проект. В последния момент обаче Мария Силвестър успяла да й подлее вода и да се настани на нейното място, твърдят хора от Би Ти Ви.

Как го е постигнала, засега не е известно. Факт е обаче, че тази пролет зрителите на Би Ти Ви ще лягат и ще стават с дългокраката брюнетка. Те ще я гледат и в „Бригада Нов дом", и в „България търси талант", което означава, че няма да има ден без Мария Силвестър в ефир.

Източник: slava.bg, сн.: Булфото