Ексцентричната водеща на БНТ Мария Силвестър и актьорът Силвестър Силвестров отново са заедно.

Това потвърди пред „Монитор” бившият член на Братя Мангасарян, който се подвизаваше като Зюмбюл.

„Принципно трябва да се консултирам, преди да кажа каквото и да било”, потвърди новината с половин уста Силвестър. В следващия момент обаче водещият на „Нищо лично” по bTV развърза езика си и призна, че от медийните спекулации пострадала връзката им. Той добави обаче, че нещата между него и Мария отново са наред.

„Изписаха се всякакви глупости за нас. Правеха се едни безсмислени разкази за отношенията ни на базата на някакви статуси в социалната мрежа. Всичко това на наш гръб. Истината е, че винаги сме били в прекрасни отношения”, каза актьорът. „Всичко се вади от контекста и се прави съвсем друго нещо и накрая изглежда смешно. От това страдат много хора”, допълни той. Новината, че Силвестър и Мария са се събрали, бе потвърдена вчера и във Facebook, където разделените доскоро актьори промениха статусите си на обвързани, като се отбелязаха с имената си.

Мария и Силвестър изглеждаха непоклатима двойка. Преди няколко месеца обаче стана ясно, че са скъсали. Повод за това стана връзката на Зюмбюл с жената на победителя от „Биг Брадър 4” Георги Алурков – Ангелина Ангелова. Дамата работи като сценарист в студиото, в което водещият на „Нищо лично“ е творчески директор.