Поредното пиянство на Иван Ласкин се оказало фатално за отношенията му с Александра Сърчаджиева!

Половинката му избухнала бурно в неделя късно вечерта и дори го натирила от семейното им ложе в столичния квартал „Лозенец“, твърдят източници на в. „Всеки ден“, пише HotArena.net. „Не искам детето ми да расте с баща алкохолик. Какъв пример ще си му ти?!“, разлютила се жестоко щерката на Пепа Николова.

За свирепия скандал помежду им разказаха техни комшии, които твърдят, че не могли да спят, в кооперацията близо час кънтяли крясъците на известното семейство. Доколкото разбрали, Иван Ласкин се прибрал у дома на силен градус. Актьорът бил нетърпим – заяждал се с Алекс и я третирал като слугиня. Крехката на пръв поглед Сашка обаче не издържала и го натирила да се маха.



„Пияндурник, изчезвай!“, провикнала се като мъжко момиче ко-водещата на „Биг Брадър“. След отказа на лошото момче на родното кино тя го заплашила с това, че ще извика полиция. „За теб ще стане по-лошо! Не ме принуждавай да си изваждам ограничителна заповед!“, заплашила го Сърчаджиева.

„Очевидно беше отворила вратата на апартамента им, защото всичко, което си говореха, кънтеше из целия вход“, разказа възрастна жена, която живее в съседство с актьорската двойка. Според думите й лудницата поутихнала малко след полунощ. Навярно пияндето Ласкин си бил тръгнал от жилището им. „Не сме го виждали от дни да се вясва. Алекс пък се прибира късно вечер, тъй като е все на работа“, допълва източникът на изданието.

Не за първи път Сашка стига до крайности с Иван. Гонила го е десетки пъти от дома им заради лошото му пиянство. Въпреки компромисите, които е правила, той отказвал да се промени и продължавал в същия дух. Този път обаче тя била на път наистина да се раздели с него, твърдят близки до водещата.

„Системното му пиянство много я измъчва. Тежко й е, че в живота не е случила нито на баща, нито на свестен мъж, който да се грижи за нея“, коментират от обкръжението. Неотдавна Ласкин дал обещание, че повече няма да пие като смок, но това изтраяло само месец и след това той запял отново старата песен на нов глас.