Моделът Мариан Кюрпанов напоследък все по-често е забелязван в компанията на голямата щерка митичния подземен бос Фатик - Александра Тюркмен, разбра HotArena!

Брюнетката се подвизава в Ню Йорк от лятото на миналата година и работи като хостеса в дискотека, където се запознава и с хубавеца, пише „Всеки ден“.

Кюрпанов пък се установи в Ню Йорк точно преди година, като преди това е живял дълги години в Милано.

„Животът ми е навсякъде, но съм изключително любопитен за Америка, защото там културата е много по-различна. Ню Йорк предлага много възможности”, разсъждава топмоделът.33-годишният мъж сам разкрива, че има идея да отвори два ресторанта с био храни в Страната на неограничените възможности.

В момента Кюрпанов търси инвеститор за проекта си. Говори се, че финансова инжекция ще му удари Любо Мазния, собственик на куп столични заведения като „Мото” и „Спагети къмпани”.

Мариан и Алекс не крият, че често купонясват заедно в нощния клуб, а той дори се похвали със снимка в социалната мрежа, на която е заедно с богаташката щерка. 22-годишната красавица заряза следването си в България, където учеше за актриса и възнамерява да се пробва в холивудското кино.

Манекенът не крие, че има същите амбиции и тази обща мечта обединявала двамата млади българи. Кюрпанов има малък опит в италианската телевизия, където участвал в комедийно шоу, осмиващо сериозните новини от деня.

„Камерите са мой приятел, аз живея без проблем с тях, те ме обичат”, не скромничи Кюрпанов.