Златка Райкова се включи в скандала, който се разигра в последните дни между Андреа, Николета и Моника Валериева.

„На някои хора им трябва сериозно приземяване. Преди да се съревноваваш, си направи правилна самооценка“, написа тя на стената си във Фейсбук, визирайки Моника, пише red-carpet.bg.

Цялата драма се разигра, след като Андреа и Николета обявиха, че през последните години са се забавлявали на слуховете, че помежду им има война. Всъщност двете били в добри отношения, просто не ги демонстрирали публично.



„Години наред се спекулираше с отношенията ми с Николета, години наред се забавлявахме с "изкуствено създадената вражда помежду ни". Сочехте ни с пръст, но сега е време ние да ви посочим истината, а тя е: Напук на всички и всичко... Старата любов ръжда не хваща... Даже е по-силна от всякога и предстои да ви взриви“, това публикува двете по едно и също време в страниците си в социалната мрежа.

По този начин Андреа обаче вбеси експриятелката си Моника, която пък прецени, че певицата се е сдобрила с Лозанова, за да й прави напук и за да я дразни, и не закъсня с реакцията си.



„Нищо не събира две жени, така, както злобата към трета. Харесва ми да съм муза за отмъщение... Някой хора плюят върху себе си“, беше пък коментарът на Валериева.

Къде ще му излезе краят на сагата между трите светски дами и ще продължи ли да се разпалва скандалът, тепърва ще стане ясно...

*Моника