След като стана ясно, че Валери и Николета не са заедно, още парчета от пъзела на светския скандал на годината излязоха наяве.

Плеймейтката и пиарката й Мария Томова са инициаторите на авантюрата „Моника-Валери“. Припомняме, че фолк певицата Андреа бе заподозряна за разпространението на слуха, че най-добрата й приятелка г-ца Валериева има връзка с футболиста на „Спротинг Лисабон“, пише в. „Уикенд“, цитира hotarena.net. Изнервена от нападките, половинката на Кубрат Пулев даде ясно да се разбере, че няма нищо общо: „Като постоянна потърпевша ще кажа, че има хора, които трудно преживяват превъзходството на опонента си и с мръсни и задкулисни игри си мислят, че могат да си купят това, което им липсва”.

На свой ред Моника Валериева, усетила раздразнение от клюките по неин адрес, също „захапа“ Николета: „За добро утро чета нови статии и измислици на една бивша госпожа, вече госпожица, която от отчаяние пуска какво ли не срещу мен”. С тези изказвания двете най-добри приятелки доказаха, че нямат нищо общо с интригите, в които са въвлечени и главна заподозряна остава само Божинова.

*Валери с Никол

За да отвърне на удара, Ни Ло се възползвала от другото работно място на пиарката й Мария Томова – лайфстайл сайт, където двете скалъпили следната подлост: „Нова псевдо звезда изгря на родния светски небосклон - спряганата за двойничка на Николета Лозанова и с нищо друго неизвестна - Моника Валериева, се оказа проститутка. Поне била елитна и си подбирала клиентите спрямо дебелината на портфейла им. Именно така започвали и повечето й отношения с мъжете, с които имала нещо като връзка - поръчвали си я и тя се отзовавала. По този начин успяла и да задели пари за пластични операции, които изрично настоявала да я направят максимално копие на Николета, на чийто гръб сега си прави пиар и се изказва по неин адрес, от никого непитана”.

Вече ви е ясно кои са виновниците, а ето и целта на целия този цирк: Божинова иска да изкара мъжа си женкар и кръшкач пред съда на бракоразводното дело и той да отсъди тя да получи не половината, а доста по-голяма част от финансовото имущество на футболиста...