search icon
search icon

Валери се отказа от баща си! Вижте защо!

Валери Божинов се отказа от биологичния си баща. Футболистът неочаквано се скара с родителя, след като се сдобриха след 10 години вражда

Валери Божинов се отказа от биологичния си баща. Футболистът неочаквано се скара с родителя, след като се сдобриха след 10 години вражда.

Двамата почти успяха да се преоткрият един друг и да стоплят отношенията си. Но през последните месеци настъпи нов, много тежък разрив и те отново се скараха.

Причината за скандала е поведението на Емил Божинов, който буквално успява да се качи на главата на своя син. Таткото получава мощен джип, пари за глезотии и още куп подаръци от сина си, но това не му пречи да иска и още и още.

А на всичкото отгоре не спира да съветва наследника си, че сегашният му начин на живот ще го затрие за големия футбол.

„Емо започна прекалено много да се меси в личните работи на сина си. Хем му ядеше парите, хем го укоряваше, че се занимава само с модни фотосесии и не си гледа кариерата. Може и да има истина в думите му, но едва ли той има право да бъде най-големият морален съдник на Валери", защитават Божинов негови приятели.

*Валери и Николета

Публична тайна е, че Емил Божинов изостави семейството си преди години. Според него майката на бившия национал е в основата на всички семейни беди.

Покрай годежа си с Николета Лозанова преди две години Валери се сдобри с баща си. Грижовният футболист дори прибра баща си в Италия, но Божинов –старши започнал да прекалява с оплакванията и намесата в живота на Валери и семейството му.

В крайна сметка двамата се скарали жестоко. И отново развалили отношенията си, издават познати на Божинов.

„Валери се отказа от баща си. Така стана по-добре, защото двамата постоянно се караха”, категоричен е близък приятел на футболиста, пише „Всеки ден”, цитира hotarena.net.

*Емил, Валери и Николета

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари