search icon
search icon

Николета подкара ново Бентли (снимки)

Съпругата на Валери Божинов го остави едва няколко дни да се порадва на новото ''Бентли Континентал'' преди да му го конфискува

Плеймейтката Николета Божинова се радва на ново „Бентли“. Съпругата на Валери Божинов го остави едва няколко дни да се порадва на новото „Бентли Континентал“ преди да му го конфискува.

Футболното семейство в момента е на морето в един от най-скъпите морски курорти у нас. И противно на слуховете, че са сами на почивка, 15-месечната Никол е неотлъчно до тях.

Лозанова не се отделя от дъщеря си и във вторник дори я заведе във Варна. Там двете посетиха делфинариума и много се забавляваха.

Освен, че се фука с новото возило, Николета взима и всички предпазни мерки. Моделката се старае винаги да защити детето си по време на пътуване.

Папараци дори щракнаха футболната съпруга докато настаняваше дъщеря си в детско столче в колата. Лозанова се погрижи да обезопаси изцяло малката Никол по време на пътуването, като и тя самата взе всички мерки, преди да потегли към Варна.

От персонала на хотела, където Божинови са отседнали също са възхитени от футболната съпруга. По думите им Николета е майка за пример и се грижи лично за приготвянето на храната на дъщеричката си.

Освен това, за разлика от някои звездни майки, не се притеснявала да смени мръсните памперси на Никол. Валери също правел и невъзможното да помага на съпругата си, а в същото време редовно давал уроци по плуване на дъщеря им в басейна на хотела, пише „Уикенд“, цитира hotarena.net.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари