Почитатели на родния "Х фактор" са бесни на Мария Илиева.

Според някои фенове менторката на момчетата само подбивала пътя им до финала.

Причината - Мария не избирала подходящи песни за участниците си и по този начин сериозно ощетявала представянето им на концертите.

Снощи например, след шоуто по случай Хелоуин, повечето от почитателите на музикалното риалити възропотаха срещу това каква песен Мария е дала на талантливия Мириян.

Любопитното е, че дори другите трима ментори в състезанието - Любо, Заки и Саня, бяха на мнение, че това не е бил най-добрият избор на парче за Мириян, който се появи като Жокера - с широка усмивка, и направи интерпретация на Nirvana.

"Като певица ми харесва, и нищо лично към нея, но... като ментор никаква я няма!" и "Не може да усети коя песен на кой изпълнител подхожда" бяха само част от гневните коментари на феновете на "Х фактор", останали недоволни от представянето на Мария Илиева като ментор, пише bliasak.bg.

Разбира се, не липсваха и почитатели, които защитиха певицата и заявиха, че подобни изказвания по неин адрес са напълно ненужни, тъй като тя е доказан професионалист и със сигурност е наясно кое е най-доброто за нейния отбор в шоуто.