Обещаващата звезда на "Ара Мюзик" Ванеса засне видеоклип към най-новата си песен "Сам си го направи".

Новото ѝ парче е с ударно клубно звучене. Видеото направи своята премиера на 15 октомври в ефира на Фен ТВ.

През последните години Ванеса изпя страхотни и успешни песни като "Тест за самота", "Миг преди да спрем" и "До стената", с които безспорно завладя сърцата на много фенове.

В новия си проект младата певица показва драстична промяна във визията и излъчването си. Любимката на младото поколение направи своя преход от сладурските си роли в предишните си клипове към женствената си страна в последния си проект с холивудска и секси визия. Самата тя смята, че някои от феновете ѝ ще бъдат шокирани от превъплъщенията ѝ в новото видео.

"От тази година се промених изключително много. Вече не съм онова скромно и неуверено момиченце. Осъзнавам, че съм се превърнала в безразсъдно амбициозна жена. В България амбицията не се приема като нещо хубаво. Мразя, когато хората използват тази дума по негативен начин. Според мен, това ми е липсвало досега - амбицията. Изпитвам глад и потребност да покажа и докажа на всички, че мога да бъда различна" - споделя Ванеса.

Макар и само половин година, след като роди, във видеоклипа изкусителната певица показва перфектно тяло, облечена само по секси бельо. Визуализацията на "Сам си го направи" е решена основно в черно и бяло, които цветове създават еротично усещане с женствените сцени.

За основна снимачна площадка е послужил покривът на търговски център в София, на който певицата изпълнява динамичното парче с присъщата ѝ енергия и заряд. Въпреки опасния терен и големия си страх от височини, Ванеса се престрашава да се качи на най-високата точка в сградата.

"Това е пореден клип, който снимам на покрив. Пожелавам си следващият клип да го снимам на още по-висок покрив, защо не на най-високата сграда в Дубай - Бурж Халифе" - смее се певицата.

Говорейки за песента, Ванеса сподели: "Мнозина със сигурност ще открият себе си в нея, ще я почувстват наистина". Певицата влиза в ролята на самоуверена и освободена от всякакви спирачки жена. И в крайна сметка тя обръща гръб на миналото и на мъжа, който не я е оценил, пише signal.bg.