Гала е на път сама да си подлее вода и да загуби работата си.

От няколко месеца блондинката почти не кани нови и актуални гости, а пуска кадри от преди 10 и повече години. Уж под предлог, че иска да припомни най-доброто от предаването си по случай 10-ата му годишнина, тя върти до втръсване прашните архивни ленти.

Когато все пак успее да подготви нещо ново, то е консултация с диетолог, хомеопат, масажист или екстрасенс със съмнителни познания и най-вероятно става въпрос за платено интервю.



„Вече изобщо не я гледам! Преди години беше много интересна, всички известни се изреждаха в предаването й. Сега пуска интервюта за сватби на фолкаджийки, които са се развели и оженили още няколко пъти след това", оплаква се отегчена домакиня.

Гала обра много негативи и покрай проекта си „Моето мечтано бебе". Екипът й се захвана да помага на три двойки с репродуктивни проблеми, които искат да имат деца. Така поне веднъж седмично зрителите на Нова гледат кадри от операция на матка, обяснения за различни болести на половата система, а в едно от предаванията плевенчанката дори се появи в ефир с чашка, пълна със семенна течност.



В редките случаи, в които кани светски личности, те са неактуални и почти забравени от публиката. „Наскоро гледах Нелина. Тя беше супер известна преди 15 години, ама сега? Показва хора като Ники Китаеца, Рени и Поли Паскова. Извинете, на кои са те?!", коментира фенка на „На кафе".

Рейтингът на женското предаване е толкова нисък, че от телевизията дори обмислят да го свалят от ефир. Гала вече не може да направи нещо ново, което да привлече зрителите, а гостите й започват да стават все по-скучни и да отегчават сутрешната аудитория, пише ''Всеки ден''.