Гала е бременна и вече не може да го скрие, забелязаха бдителни тв зрители. Това пише в новия си брой в. "ШОУ".

В понеделник водещата на “На кафе” се появи в ефир с тясна черна рокля, изпод която ясно си личеше коремчето й, по което може да се съди, че тя е поне в третия месец! Проличалата бременност видно притеснява тв-водещата, която през цялото време се опитваше смутено да прикрие наедрелия си корем с листовете на сценария, забелязаха всички.

Репортер на “ШОУ” веднага се свърза с Гала, която не отрече новината, но и не пожела да я потвърди официално.

“Не искам да коментирам”, заяви в холивудски стил 43-годишната тв-икона, която само преди няколко месеца сподели публично, че е готова да роди дете на приятеля си Стефан.

“Той има дъщеря, която скоро ще стане на 4 години, но определено иска дете от мен. Трябва малко да ми се избистрят нещата и в професията, и в живота, за да мога да направя такава крачка. Знам, че нямам безкрайно дълго време и няма да чакам, докато стана на 50”, каза тогава Гала.

Малко след това плевенчанката и 10 години младото й гадже бяха забелязани в АГ-клиниката на скандалната д-р Мазнейкова.

Според мълвата тв-водещата била на консултации, защото се подготвяла да зачене ин витро. Че темата я вълнува “искрено и лично”, показват и последните й предавания, в която тя кани известни гинеколози и обсъжда с жар темата за забременяването в напреднала възраст.