search icon
search icon

Слави с ново гадже

Според слуховете учиндолецът се е разделил с танцьорката Мартина

Най-горещата клюка в светските среди от последните седмици гласи, че шоуменът Слави Трифонов има нова приятелка.

Според слуховете учиндолецът се е разделил с танцьорката Мартина, която бе официалната му приятелка през последните години, твърди Lifestyle.bg.

От известно време насам Дългия палувал с нашумялата покрай ролята си на булката с чеиза от скандалната телевизионна реклама за сирене Гери Дончева.

Въпреки че Трифонов очаквал дискретност от новата си тръпка, пищната Дончева вече се е похвалила пред приятелки за новото си завоевание."Непрекъснато изтъква, че се чува със Слави и уж неволно подмята, че са повече от приятели. Размята телефона като й се обади и кокетничи колко са близки, едва ли не", разкрива дружка на Гери, с която обичат да се появяват по светски партита.

Моделката, която имаше дългогодишна връзка с гръцкия бизнесмен Костас, вече е разделена с него. Бившият й все по-често е забелязван да купонясва в столични клубове в компанията на приятели без Дончева. Той се натискал на други хубавици, но засега се е отдал на авантюри без сериозно обвързване.Самият Слави имаше дългогодишна връзка с танцьорката от балет "Магаданс" - Мартина.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари