Очарователната и щура актриса и водеща Мария Силвестър ще бъде специален гост на Меги и Нели в „Търси се” тази неделя. Мария ще излезе от нестандартния си образ и ще разкрие себе си с всичките си емоции и чувства.

Най- вълнуваща ще бъде срещата й с нейния съпруг Силвестър, който ще й се обясни в любов от ефира на предаването:

„Не мога да си представя живота без Мария, с друг човек до мен. Тя е всичко в моя свят“, романтично споделя Силвестър.

„Това е Човекът! Минали сме през много неща и сега разбрах колко силно го обичам. Забравих кратката раздяла между нас. Простих нещо, което никога не съм вярвала, че ще простя. Затова човек не знае никога на какво е способен от любов“, през сълзи споделя Мария.



Емоционална ще бъде срещата за актрисата и с нейната майка Весела.

„Още като бебе ме гледаше със сините си очи и сякаш искаше да ми каже колко ще е различна. Още тогава усетих тази силна духовна връзка, която имаме и до днес. Когато имат проблем със Силвестър той звъни първо на мен. Мария е моята гордост“, казва майката на актрисата.

Тя ще се трогне изключително от тази среща и ще сподели, че майка й е най-близкият й човек, който винаги и във всичко я подкрепя. „Дори когато като тийнейджър си обръснах главата и тя каза, че ме харесва“, със смях ще си спомни Мария.



Меги и Нели ще я срещат и с още един любим човек от семейството й – нейният брат Иван. Оказва се, че Мария има и осиновена сестра със същото име, която е била от семейство на клошари.

„Тя ме научи, че човек никога не знае как ще се завърти животът му“, казва актрисата и ще разкаже за първи път невероятната история на своята сестра Мария.