Побъркани от любов фенки не оставят на мира младата звезда от „Под прикритие" Явор Бахаров.

Почитателките на къдравелкото засипвали актьора с неприлични оферти за секс, които могат да засрамят дори порно звезда. На Явор дотолкова му писнало от този тормоз, че започнал да сменя номера на мобилния си телефон всеки месец, пише „Всеки ден".

Братът на Захари Бахаров дори обмислял да потърси съдействие от полицията, за да може униформените да издирят най-нахалните му почитателки.

„Искам да те затворя вкъщи и да те насилвам всеки ден", „Нищо не може да ме спре, за да се домогна до теб", „Мечтая да погаля къдриците ти и не само тях..." - това гласели само част от офертите, които Явор получавал на телефона си.

Тази фенска радост хич обаче не му се харесвала и затова Бахаров изключвал апарата си, и то за часове. Стигало се дотам дори неговите роднини да нямат връзка с него.

„Веднъж даже забрави да даде новия си телефонен номер на Захари и той го издирваше чрез негови приятели", разказаха приятели на звездните братя.

Явор е един от най-желаните ергени. Брат му също се радва на доста почитателки, но за разлика от Явор, Захари през последните години официално не си е сменял гаджето и живее с журналистката Диана Алексиева, от която има и две деца.

Малкият Бахаров го раздава по-свободно. Доскоро движеше с Александра Тюркмен, а преди това бе с колежката си Луиза Григорова. Явор признал пред приятели, че когато е на партита или пък отива на бар да се забавлява, нарочно се държи като темерут, за да отблъсква настъпателните тийнейджърки, които го преследват на всяка крачка.

*Александра Тюркмен и Явор Бахаров

Малкият Бахаров се прочу най-много покрай ролята си на Хари в сериала „Стъклен дом". Сега играе турския мафиот Бардем в „Под прикритие". Жъне успехи и на театралната сцена. Често за постановките, в които участва, няма билети, тъй като нетърпеливите му фенки изпълват залата с тайната надежда след представлението някоя от тях да бъде щастливка и да си вземе поне автограф от Явор.

Снимки: Bulphoto