Слави Трифонов излъга без да му трепне окото децата-кандидатки за партньорки на малкия водещ г-н Андреев.

Още в петък трябваше да бъдат излъчени двете финалистки, които ще се преборят за наградата, но това не стана. И четирите момичета - Гергана Тодорова, Ива Цветанова, Крисия Тодорова и Симона Иванова обраха овациите на публиката и трепетно очакваха да разберат дали състезанието за тях продължава или не.

Оказа се обаче, че правилата, които си измисля Слави, могат да бъдат променени по всяко време и зависят само от прищявките на Дългия. Съвсем изненадващо, водещият позволи и четирите финалистки да продължат в следващ, допълнителен кръг. Въпреки опита да го припише на „Ку-Ку бенд", които уж решили така, за зрителите е ясно, че Слави дърпа конците и най-вероятно това решение датира много преди петък вечерта.



С този допълнителен кръг Трифонов си осигури още 2 вечери огромна зрителска аудитория. В момента именно конкурса с пеещи хлапета е най-големият хит на шоуто. Това е и причината той да се удължи. Уж ей така, между другото, Слави вметна и истинската причина за промяната на правилата - новото предаване, което готви Магърдич Халваджиян - риалити шоу с музикални таланти само от деца. Кастингите вече са започнали и Дългия се притеснявал, че ако надпреварата между малките певици в неговото шоу приключи, те ще избягат при Халваджиян.

„Малките сладури нищо не печелят от удължаването на конкурса. Така или иначе, 3 ще загубят, а само една ще спечели", коментират възмутени зрители, пише ''Всеки ден''.