search icon
search icon

Моника: Валери ме намери, не аз него!

Моделът Моника Валериева сподели откровено, че що се отнася до модата, може да вземе хляба на плеймейтката Николета Лозанова

Моделът Моника Валериева сподели откровено, че що се отнася до модата, може да вземе хляба на плеймейтката Николета Лозанова.

С това беше дадено началото на публичното заяждане между нея и бившата на Валери Божинов, пише hotarena.net.

Търпението на Моника се изчерпа и тя реши да сподели някои неща за себе си. Красавицата твърди, че няма нищо вярно от изписаните истории за нея, и е дошло време, в което истината да бъде изречена от нейната уста.

„Любовницата“ на Валери Божинов е дошла в София преди 4 години, а в модния бранш е едва от този януари. Тъй като външният й вид в Италия се счита за вулгарен, тя снима фотосесии, рекламиращи бельо и бански костюми в Милано.

За да захапе врагинята си Николета Лозанова, Моника споделя, че никога не би публикувала снимки от работата си във Фейсбук, тъй като няма желание да се прави на интересна – „Социалната мрежа е създадена за любителски снимки, а не да се саморекламираме“.

Както не веднъж е споменавала, брюнетката и този път е категорична, че няма мъж на земята, който може да твърди, че си е плащал, за да бъде с нея. Доскоро е имала заможен мъж до себе си, който й е осигурил голяма част от лукса, в който тя живее сега.

За нападките по свой адрес, Валериева е завела дело, като не конкретизира имена. Но тъй като по-късно в интервюто си за сп. „Стори“ споменава, че се е убедила на 100%, че плеймейтката Николета стои зад тях, няма нужда да гадаем – срещу кого са предприетите мерки.

*Валери и Николета

За отношенията си с Валери Божинов красавицата не е особено словоохотлива. Тя споделя, че е имала намерение да запази достойнството на футболиста, но след като той я обиди и отрече да я познава, най-добрата приятелка на Андреа отсече: „... когато хората се разделят, са афектирани и правят, и говорят глупости. Ако съм искала да си правя ПР, нямаше да е на негов гръб, а на доста по-авторитетни хора. Той ме намери, не аз него.“

Дали са стигнали до интимни отношения, моделът не желае да коментира. Дори снимките, които е публикувала в социалната мрежа, са били харесвани и коментирани от Валери. За да не стане скандал, Валериева ги е трила. Но въпреки това се е стигнало до нежеланата интрига.

Моника признава, че в момента има мъж до себе си, но той не е Божинов.

За НиЛо Моника казва: „Не познавам Николета. За мен тя е хубава жена, но смятам, че образът й на най-красивата българка е твърде преувеличен и надценен. Може би на малките деца е интересна, но не и на хора, които знаят за какво става дума“, споделя хубавицата.

*Моника

За корекциите по себе си, Валериева признава, че има хиалурон в устните, операция на носа и силикон в гърдите. Всички, които са виждали нея и Лозанова на живо, могат да видят, че няма никаква визуална прилика между тях. „Не искам да ставам втората Николета Лозанова и ако ме изкарат като нея, за мен ще е по-скоро обидно, отколкото някаква реклама“, споделя брюнетката.

Запитана дали може да измести Николета, моделът лаконично изрази мнението си, че не може да вземе хляба на човек, който се занимава само с интриги, но добави: „ако ме питаш за модата – да, мога да й взема хляба!“.

Моника Валериева не пропуска вероятността идилията на сем. Божинови да е ПР ход.

И не на последно място, засега не би паднала толкова ниско, да разкрие шокиращи факти за плеймейтката. Но ще активира тайните си оръжия, ако нападките към нея продължат. Моделът се закани, че ако това се случи ще говори с факти, не с празни приказки. В никакъв случай няма да позволи „хора, които не са име и авторитет, да си вдигат рейтинга с обикновени момичета“ като нея.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари