Уникална къща на два етажа ще приюти от тази вечер 15-те легенди, утвърдени звезди и неизвестни още таланти от "Музикална академия".

За първи път в подобен тв формат има изградена кръгла сцена, която е и подвижна. В единия й край са се разположили вече музикантите от "Акага". Сцената е проектирана специално за шоуто, има отварящи се врати, а подът й се повдига, плюс още много допълнителни декори, над 200 прожектора и над 100 кв. видеостена, пише ''Всеки ден''.

До последния възможен момент работници довършваха строежът на Музикалната академия.

Шоуто стартира днес, а вчера по обяд къщата на звездите все още не беше готова. Около сцената беше заринато с безразборно разхвърляни кабели, листа хартия, найлони, стиропор и всякакви отпадъци от строителни материали. В студиата се мъдреха строителни стълби и скелета. Много от мебелите в дневната пък все още не бяха разопаковани и стояха разхвърляни навсякъде.

Леглата в спалнята бяха само по матраци, нощните шкафчета - нахвърляни в хола, вместо край леглата, а белият под беше застлан с покривало, което да го пази от мръсните обувки на работещите в сградата. Буквално до последната минута там кипеше усилен труд, за да е готова навреме къщата за звездите. Техните снимки са наредени в кръгли рамки на специална стена.

Специално за доброто им настроение в банята е оборудван кът с палми, мъх, кактуси и чисто бели камъни, които създават усещане за лукс и хармония. Това беше едно от малкото помещения, които бяха напълно завършени. Зрителите обаче няма да го виждат много често, защото е едно от малкото места, където няма да се разполагат камери. За разлика от „ВИП Брадър", звездите в „Музикална академия" ще се радват на пълно усамотение и в тоалетната.