Лили Иванова гордо отказала невиждан досега  хонорар от 500 000 лева.

Сумата й била предложена лично от Николай Бареков, за да бъде жури в поредното риалити “Музикална академия”. 

От примата се искало да казва само ''да'' и ''не'' и по едно изречение за качествата на певците, пише skandalno.net.

Лили решила, че ще изгуби време, но ще изкара лесни пари и се съгласила, но когато продуцентите й проучили кой ще прави предаването, певицата веднага ритнала половин милион лева и казала не.

В това отношение тя е твърда като камък и дори за десет милиона не би влязла в подобно предаване.

''Тези момчета Иван и Андрей ме обидиха толкова силно, толкова жестоко, че няма как да работя с тях. Ако за тях това е било начин да се направят на интересни и да си вдигнат рейтинга, за мен беше голям удар и голяма обида'', сподели певицата.

*Снимка: Bulphoto

Тя припомни,  че преди три години е претърпяла от тях едно от най-големите унижения в живота си. Във вървящото се тогава предаване “Шоуто на Иван и Андрей” бе излъчен репортаж от дом за възрастни хора. Една от жените там бе представена като дъщеря на Лили, родена със силна умствена изостаналост и захвърлена в дома. Репортажът беше трогателен, зрителите дори пророниха по някоя сълза за нещастното момиче, изхвърлено от собствената си богата майка и пратено да тъне в мизерията на дома.

Тогава Лили побесня и се закани да съди Иван и Андрей, но нейните пиари я отказаха, защото по този начин проблемът с години щеше да се върти в публичното пространство, а сега е забравен.

За всеки случай певицата направила ДНК анализ на момичето, който няма нищо общо с нейния и е готова да го покаже.

''Тези двамата ме нараниха така, както и Слави Трифонов не би могъл, дори всяка вечер да се занимава с мен. Не мога да работя за тях'', заявила примата и не подписала договора.

Заглавна снимка: Булфото