Стоянка Митева от Димитровград е жената, която никога не греши в прогнозите си. При нея често се отбиват бивши и настоящи министри.

Лична гадателка е на Христо Ковачки. Феноменката не понася шарлатаните и от доста години настоява за прочистване на пространството от менте-врачките, които са като гнойни циреи за гилдията. Самата Стоянка пари не взема – ако й дадеш 10 лева, ще върне половината от тях.

Митева има две фонтанели на главата си. Може би затова не е сгрешила нито веднъж, когато се произнася за съдбата на отвлечените - къде се намират, живи или мъртви са. Често я търсят хора, чиито роднини са в неизвестност. Нагли иманяри се опитали да я използват като металотърсач. Дори веднъж двама от тях я натикали в черен джип и я откарали до могила край морето, за да им каже от коя страна е входът й. Как се е върнала в дома си жива и здрава, само тя си знае. След този инцидент тя отказва да говори пред журналисти, бяга от тях като дявол от тамян.

Гадателката на елита, която избягва публичността и отказва всичките покани от вестници и телевизии, този път сама пожела да каже пред „ШОУ” колко е бясна на шоумените Иван и Андрей заради предаването им „Лига на познавачите”, пише blitz.bg.

- Стоянке, какво ти става, защо си толкова ядосана?
- Не знам дали има някой в България, който да не пустосва и псува, докато гледа „Лига на познавачите” в шоуто на Иван и Андрей! Това е обида за мен като зрител. Аз никога повече няма да гледам тяхното предаване! Но се чудя на тези ясновидци, които се хващат на въдицата на двамата недорасляци и да врачуват дали спи Софка Маринова с Дачо и има ли Лили Иванова дете в лудницата. Това ли са й проблемите на България? Защо Иван и Андрей не попитат тази своя знаеща лига къде изчезнаха 30 души от Добричко? Нека да хвърлят боба и да кажат.

- Защо се сърдиш, ти не искаш ли да знаеш дали Доротея Лилиева Иванова не е дъщеря на примата?
- Не, не искам! Аз знам и съм категорична, че Лили Иванова не е раждала!
Стига вече тези пишман шоумени са трупали рейтинги на неин гръб. Но ще кажа сега нещо много важно и се надявам тези двамата да го прочетат. Това, че Слави си счупи крака и ослепява бавно, но сигурно, не е случайно. Неговите неприятности започнаха, след като дълго време се гаври с Лили.

- Искаш да кажеш, че тя му е правила магии, както се говореше?
- Не! Лили не се занимава с магии. Има Един отгоре, който е много търпелив, но не можа да изтрае гавренето на Слави с Лили и му даде да разбере, че за всяка причинена от него чужда болка се плаща. Скъпо и прескъпо. Но Слави да не мисли, че само с това ще му се размине. Той има да плаща още много – следващото му наказание е инсулт, от който шоуменът трудно ще се отърве.

Така че да си правят сметка и двамата лигльовци, които заровиха мръсните си пръсти в раната на една жена, която с нищо не го е заслужила. Дали на тях ще им е приятно, ако някой се завре под юргана им?! Но и те скоро ще започнат да плащат за стореното. За маймуни ли ни мислят Иван и Андрей? Сякаш не знаем, че „познавачите” са се продали за някой и друг лев и цъфнаха в студиото да вдигат рейтинга на тези пиянки.

- Ти вече май не можеш да се владееш. Погледни вестниците – през брой пишат за това какво прави Софи Маринова, с коя спи Дачо...
- Ако тази Софи Маринова дойде у дома, аз няма да я пусна в двора ми да влезе дори! Това, че някой има голям талант, не му дава правото да няма морал. А пък Софито отдавна се е разминала с морала. И хайде сега да съберем четири-пет врачки да хвърлят боб, фасул и карти Таро, да кажат на кого си вдига краката Софито. Срам! Срам и позор за врачките, срам и позор за шоуто! Ама ние, българите, сме по-особен народ – хляб нямаме, ама зрелища не ни липсват. А на този Григор Лилов, писател ли е, журналист ли, не знам какъв е, но е седнал да прави разни разследвания за Лили Иванова, му казвам да спре да налива масло в огъня, да не си отворя аз устата за него. Такива неща ми се казват „отгоре”, че се моля по-дълго да стискам зъби...

Интервю: Тодорка Николова

Снимка: Bulphoto