Фолк певицата Алисия и Валери Божинов изглежда са на път окончателно да заровят томахавката. Бившите влюбени преди дни са вечеряли заедно.

Приятелка на певицата разказва, че футболистът официално се е разделил с Николета Божинова. И покрай това е затоплил отношенията с майката на сина си Валери — младши.

„Двамата не си говореха цели две години. Сега обаче се чуват през ден и се разбират отлично. Алисия е доволна, каза, че Божинов изведнъж е станал много мил с нея и се интересувал как е. Явно си е направил равносметка и е преценил отношението си към нея“, разкрива приятелката на Алисия.

Валери и Алисия дори се видели в края на седмицата и завели малкия Валери на кино. После бившето семейство вечеряло в една от луксозните ВИП зали на известен рибен ресторант.

*Николета и Валери

Само допреди няколко месеца Валери и Алисия водеха ожесточено дело за издръжката на сина си. Сега обаче са на път да изгладят отношенията си.

Не толкова хармонични обаче се оказаха отношенията на футболиста със съпругата му Николета. Според мълвата двамата са дори пред развод.

Двойката обаче мълчи по въпроса. А Валери отряза медиите заявявайки, че не желае да коментира личния си живот.

Николета също не коментира слуховете, че не са заедно и отказва да говори по темата. Според някои футболната съпруга се надява половинката й да й прости и двамата да се съберат отново, пише „Всеки ден“, цитира hotarena.net.