След като бял свят видяха самостоятелно направените разголени фотоси на Валери Божинов, които той сам публикува, форумци го обявиха за "кифла".

Причината е, че футболистът, който в момента няма отбор, в който да се изявява, освен че се е щракнал в любимото място за подобни фотоси - баня и тоалетна, е направил и характерната за това муцунка.

"Валери явно предпочита да е кифла, а не футболист", "Само това му остана на Божинов - да се снима, нали вече никой не го иска", са само част от злобните шеги по адрес на играча в интернет форумите, пише bliasak.bg.

Hotnews.bg припомня, че напоследък Валери е станал изключително активен в социалните мрежи, като се стреми да привлече колкото се може повече женско внимание.

Освен че публикува свои разголени снимки от фитнеса или банята, футболистът дори се ''закани'' на приятелката на Кристиано Роналдо Ирина Шейк, обявявайки я за следващата му осъществена мечта ()

Негова приятелка пък побърза да му изпрати горещ фотос на Ирина, под който от коментарите стана ясно, че съпругата на Валери Николета Божинова вече не е в играта. Вижте: