Противно на очакванията на всички, фолк певицата Алисия и националният вратар Николай Михайлов не са се разделили заради изневерите на Ники, а заради кръшканията на изпълнителката.

Много преди да обявяват, че вече не са заедно, певицата имала паралелна връзка с брата на Вили Сечкова – Стефан.

В началото Ники се надявал, че това е временно увлечение на Алисия, но в последствие нещата започнали да стават сериозни, пише ШОУ, цитира hotarena.net. Накрая и двамата преценили, че е време да прекратят отношенията си и да започнат на чисто.

Стефан Сечков също официално обяви края на връзката си преди броени дни. Малко след като медиите разкриха, че е интимен с Алисия, той отбеляза раздялата си с моделката Александра Михайловска във Фейсбук.

В момента обаче Алисия и Стефан са разделени. Фолк певицата има участия в страната, а Сечков обикаля България за кастингите за "Мис България". Конкурсът ще стартира на 15 юли и ще се излъчва по ТВ7.

Голяма част от приятелите на Алисия обаче подлагат на сериозно съмнение твърденията, че двамата са заедно. Венета Райкова пък отрече напълно сведенията за връзката на певицата със Стефан Сечков, пише skandalno.net. Русокосата водеща коментира в социалната мрежа, че двамата въобще не са били на Слънчев бряг, както се твърдеше от цялата преса и тя лично е говорила с Алисия в столичен МОЛ.

„Този понеделник с Алисия се видяхме в МОЛ-а за малко. Поговорихме, но тя беше с брат си и детето, въобще нямаше вид да е много щастлива…”, написа Венета.

*Стефан Сечков

Припомняме:

Алисия се събра с Ники Михайлов, след като се раздели с бащата на детето си - Валери Божинов. Валери пък е женен за бившата приятелка на вратаря на националния отбор по футбол Николета Лозанова.

Сложните отношения между четиримата дадоха доста хляб на медиите, тъй като дълго време двойките, или по-скоро нежната част от тях, водеше ожесточена словесна война. Месеци наред Алисия и Николета се надпреварваха да се хвалят коя е получила по-скъп или по-романтичен жест от мъжа до себе си, мереха си екзотичните почивки и снимките със страстни прегръдки с любимия...

"Сега най-после Николета ще се успокои, че бившият ѝ няма да има нищо общо с бившата на мъжа й. А може и да утеши разбитото му сърце...", коментират светски стръвници.

*Алисия и Ники Михайлов